Meteen naar de inhoud
Je bent hier: Home ยป Aanpak

Aanpak

Onze aanpak zorgt ervoor dat toegankelijkheid voor iedereen begrijpelijk wordt. We werken onder andere voor auditors, bedrijven, ontwikkelaars en overheidsinstanties. Je bent bij ons aan het juiste adres als je stappen wilt zetten op het gebied van app toegankelijkheid.

Aanpak voor auditors

We helpen auditors met uitvoeren van toegankelijkheidsonderzoeken voor apps. Daarnaast helpen we bij het bieden van oplossingen voor de toegankelijkheidsfouten die ontdekt worden.

Aanpak voor bedrijven

We helpen bedrijven met het voldoen aan de Europese toegankelijkheidswet. We maken toegankelijkheidsfouten inzichtelijk en bieden expertise en software om deze fouten op te lossen.

Aanpak voor ontwikkelaars

We maken helpen ontwikkelaars bij het ontwerpen en ontwikkelen van toegankelijke apps. We bieden technische ondersteuning om toegankelijkheidsfouten te vinden, op te lossen en te voorkomen.

Aanpak voor overheidsinstanties

We helpen overheidsinstanties met het voldoen aan het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. We maken toegankelijkheidsfouten inzichtelijk en helpen de aanbieder/ontwikkelaar met het oplossen van de fouten.

Aanpak op maat

Staat de aanpak die je nodig hebt er niet tussen? Neem dan contact met ons op om een aanpak op maat op te laten maken.

Paul en Jan Jaap houden een telefoon vast waar een toegankelijk app openstaat