Meteen naar de inhoud
Je bent hier: Home » Diensten » Audit

Audit

Met een audit krijg je inzicht of jouw gehele app voldoet aan de Europese standaard EN 301 549. Deze standaard verwijst naar 44 succescriteria uit de WCAG-richtlijn. We voeren de audit uit conform de Appt-EM onderzoeksmethode. Je ontvangt een duidelijk rapport met een overzicht van alle afwijking. Bij elke afwijking staat een uitleg, screenshot en oplossing.

De resultaten van de audit kun je gebruiken ter onderbouwing voor status A of B van een toegankelijkheidsverklaring. Je kunt status A (voldoet volledig) claimen indien we nul fouten vinden. Als er één of meer fouten gevonden, kun je status B (voldoet gedeeltelijk) claimen.

Bij onze audits ligt de nadruk op het oplossen van de fouten. De ontwikkelaars van de app kunnen hierdoor effectief aan de slag met het verbeteren van de toegankelijkheid. Hierdoor bespaar je op de kosten.

We hebben audits en toegankelijkheidsonderzoeken uitgevoerd voor onder andere de Rijksoverheid, ministeries, gemeenten, banken en verzekeraars.

Vul onderstaand formulier als je een audit wilt inplannen of een vraag hebt. Je kunt ook een e-mail sturen naar: info@abra.nl

    Dit formulier maakt gebruik van Google reCAPTCHA v3 onder het Google privacybeleid en de Google voorwaarden.