Meteen naar de inhoud
Je bent hier: Home » Diensten » Software

Software

Naast consultancy op gebied van app toegankelijkheid, bouwen we zelf ook software. Met deze software proberen we om digitale toegankelijkheid leuker en makkelijker te maken.

Audit software

We zijn bezig met de ontwikkeling van software om toegankelijkheidsonderzoeken uit te voeren. De eerste organisaties maken ondertussen gebruik van deze beta software.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze audit software.

Gebruikersonderzoek software

We zijn bezig met de ontwikkeling van software om gebruikersonderzoeken op afstand uit te voeren. Met deze digitale gebruikersonderzoeken kunnen gebruikers en de ontwikkelaar elkaar beter leren begrijpen.

Met de huidige beta versie is reeds een onderzoek uitgevoerd bij een app met miljoenen gebruikers. Dit via de Rijksoverheid.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze gebruikersonderzoek software.

Appt app

Abra heeft de Appt app ontwikkeld. De Appt app is geschikt voor mensen met een beperking en voor professionals. De app richt zich op mensen met een beperking die meer willen weten over toegankelijkheid en/of de schermlezer willen leren gebruiken. Voor professionals kan deze app helpen om alles over het ontwikkelen van een toegankelijke app te leren. Meer informatie over de Appt app is te vinden op www.appt.nl/app.

Ontoegankelijk app

Abra heeft de App Ontoegankelijk ontwikkeld. Ontoegankelijk is een app om ontoegankelijke apps en websites mee te melden. Meer informatie over de app Ontoegankelijk is te vinden op www.ontoegankelijk.nl.