Meteen naar de inhoud
Je bent hier: Home » Over ons

Over ons

Toegankelijkheid wordt vaak als abracadabra gezien: onbegrijpelijk. Het doel van Abra is om toegankelijkheid voor iedereen begrijpelijk te maken. Dit bereiken we door expertise te leveren en software te ontwikkelen. Deze twee samen zorgen voor een ‘Aha!’-moment! Hier verwijzen de rode strepen in ons logo naar.

Abra is opgericht door Jan Jaap de Groot en Paul van Workum. We voeren onze diensten uit met een team van professionals op het gebied van app toegankelijkheid.

We hebben het platform Appt opgericht om kennis over app toegankelijkheid openbaar te delen. We delen veel van onze kennis in de Appt kennisbank en in het handboek toegankelijkheid.

We hebben de volledig toegankelijke Appt app en Ontoegankelijk app ontwikkeld. De Appt app helpt bij het begrijpen van app toegankelijkheid. Met de Ontoegankelijk app is het mogelijk om meldingen te maken van ontoegankelijke apps en websites.

Vanuit Abra bieden we diverse diensten aan om jouw apps toegankelijker te maken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Jan Jaap de Groot & Paul van Workum

Foto van Jan Jaap de Groot, hij draagt een blauw overhemd en blauw colbert.
E-mailadres: janjaap@abra.nl
Foto van Paul van Workum, hij draagt een lichtblauw overhemd
E-mailadres: paul@abra.nl