Meteen naar de inhoud
Je bent hier: Home » Diensten » Advies » Vervolgtraject

Vervolgtraject

Wat

Het vervolgtraject kan gevolgd worden na ons starttraject. De organisatie heeft behoefte aan langdurige en intensieve ondersteuning op het gebied van toegankelijkheid.

Gedurende het vervolgtraject kun je 6 maanden gebruik maken van de kennis en begeleiding van Abra.

Met het vervolgtraject:

  • Krijgen ontwikkelaars verdiepende kennis en leren zij fouten voorkomen;
  • Testen we de apps diverse malen en is er een grootschalig gebruikersonderzoek;
  • Wordt de noodzakelijke kennis binnen de organisatie geborgd.

Hoe

Wij verzorgen developer trainingen voor alle app ontwikkelaars. Hierin nemen we tientallen technieken door om toegankelijkheidsfouten te vinden, oplossen en voorkomen. Ontwikkelaars krijgen diepgaande kennis van toegankelijkheid en hoe weten hoe zij diverse soorten apps toegankelijk kunnen maken.

Wij testen de apps elke drie maanden. Deze volledige toegankelijkheidsonderzoeken geven inzicht in de voortgang. Dit kan gebruikt worden voor interne rapportage. De gevonden toegankelijkheidsfouten rapporteert Abra met screenshots, duidelijke uitleg en met oplossingen voor de betreffende fout.

Voorts verzorgen we tijdens het vervolgtraject een grootschalig gebruikersonderzoek. Hierin doorlopen wij met meerdere gebruikers met een beperking diverse flows van de app. Dit geeft een beeld van de gebruikservaring van mensen die de app op andere manieren gebruiken, bijvoorbeeld met hulpmiddelen.

Daarnaast kun je ons onbeperkt vragen om advies. Je kunt ons altijd mailen of bellen. Wij zorgen ervoor dat collega’s geen tijd verliezen met het zoeken naar de juiste informatie of de beste oplossing. Wij spreken de taal en ondersteunen de ontwikkelaars graag.

Wij zijn pas tevreden als toegankelijkheid vanzelfsprekend is en de kennis binnen de organisatie op een goed niveau is. Het is ons doel dat toegankelijkheid vanaf het eerste begin wordt meegenomen bij het ontwikkelen of ontwerpen van een app. Abra helpt organisaties graag om dit niveau te bereiken.

Wanneer

Het vervolgtraject duurt ten minste 6 maanden. Gedurende deze periode verzorgt Abra developer trainingen, toegankelijkheidsonderzoeken en een gebruikersonderzoek.

Zijn er in deze 6 maanden vragen over de toegankelijkheid, kun je Abra onbeperkt mailen en bellen.

Kosten

Het vervolgtraject kost € 1.500 tot € 5.000 excl. btw per maand, afhankelijk van de aantallen apps en de grootte van het team.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Kristel Thieme met de Abra Accessibility Award en Olivier Hokke met de DigiHandig app