Meteen naar de inhoud
Je bent hier: Home » Diensten » Gebruikersonderzoek » Kleinschalig gebruikersonderzoek

Kleinschalig gebruikersonderzoek

Wat

In een kleinschalig gebruikersonderzoek testen aantal gebruikers met een beperking uit ons testpanel de toegankelijkheid van jouw app. Dit zijn ervaringsdeskundigen die apps op een andere manier gebruiken. Denk aan iemand die de app met de schermlezer, zoom of toetsenbord gebruikt. Deze gebruikers testen enkele schermen van de app en rapporteren hun bevindingen.

Hoe

We stellen samen af wat de scope is van het gebruikersonderzoek. Vervolgens selecteren we gebruikers uit ons testpanel. Er wordt op een duidelijker manier aan de gebruikers uitgelegd wat ze moeten testen. We vragen de gebruikers hun bevindingen te ondersteunen met een schermopname of screenshot. 

Na afloop van het gebruikersonderzoek ontvang je een rapport. Per bevinding geven wij advies hoe de gebruikerservaring verbeterd kan worden. Dit rapport geeft een goed beeld hoe de toegankelijkheid ervaren wordt. 

Abra richt zich op het eenvoudig maken van toegankelijkheid, waardoor ontwikkelaars effectief verbeteringen kunnen doorvoeren.

Wanneer

Het uitvoeren van het gebruikersonderzoek en het samenstellen van het rapport duurt meestal 2 tot 3 weken.

Kosten

Een kleinschalig gebruikersonderzoek kost 960 euro excl. btw. Dit bedrag is inclusief de vergoeding voor de gebruikers uit ons testpanel.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

In het starttraject is een kleinschalig gebruikersonderzoek inbegrepen.

Er wordt een aanraakgebaar gemaakt richting een telefoon die op telefoon ligt naast een toetsenbord.