Meteen naar de inhoud
Je bent hier: Home » Diensten » Toegankelijkheidsonderzoek

Toegankelijkheidsonderzoek

Bij een toegankelijkheidsonderzoek onderzoeken we de toegankelijkheid van een deel van jouw app. We kunnen bijvoorbeeld de meest gebruikte schermen onderzoeken. Of juist de schermen waar gebruikers het meest moeite mee hebben. Je ontvangt een duidelijk rapport waar per scherm duidelijk wordt wat de afwijkingen zijn. Bij elke afwijking staat een uitleg, screenshot en oplossing.

Met dit onderzoek testen we minimaal 4 schermen op de belangrijkste punten. Bij een volledige audit testen we minimaal 12 schermen op alle punten. In de praktijk blijkt dat we bij een beperkt toegankelijkheidsonderzoek vaak al tot 95% van de fouten vinden.

De kosten van een toegankelijkheidsonderzoek zijn 760 euro excl. btw per platform (iOS of Android). Een toegankelijkheidsonderzoek kan gebruikt worden ter onderbouwing van status C van een toegankelijkheidsverklaring.

Je kunt een app ook volledig laten testen met onze audit. De resultaten kun je dan gebruiken ter onderbouwing voor status A of B van een toegankelijkheidsverklaring.

Als aanvulling op toegankelijkheidsonderzoek raden wij aan om ook gebruikersonderzoek uit te voeren.

Vul onderstaand formulier in als je een een toegankelijkheidsonderzoek wilt inplannen of vragen hebt. Je kunt ook een e-mail sturen naar: info@abra.nl.

    Dit formulier maakt gebruik van Google reCAPTCHA v3 onder het Google privacybeleid en de Google voorwaarden.