Meteen naar de inhoud
Je bent hier: Home » Diensten » Gebruikersonderzoek

Gebruikersonderzoek

Naast het voldoen aan de richtlijn is het belangrijk dat gebruikers met diverse beperkingen jouw app daadwerkelijk kunnen gebruiken. We kunnen een gebruikersonderzoek met gebruikers van jouw app, of met gebruikers die wij kennen. Hierdoor krijg je inzicht in de toegankelijkheidsproblemen die zij ervaren bij het gebruiken van jouw app. We leveren een rapport op waar we per scherm advies geven hoe je de gebruikerservaring kunt verbeteren.

We hebben het meldpunt ontoegankelijke apps en websites ontwikkeld. Gebruikers met diverse beperkingen kunnen met een app eenvoudig meldingen maken met schermafbeelding en schermopnames van de problemen. Doordat we betrokken zijn bij het opvolgen van de meldingen, hebben we veel contact met gebruikers. Ze helpen je graag bij het testen van jouw app! De gebruikers krijgen hiervoor een passende vergoeding.

Na het uitvoeren van het gebruikersonderzoek leveren we een duidelijk rapport op. In dit rapport staat de problemen die gebruikers ervaren en helpen we je met de oplossing. Dankzij dit rapport heb je een volledig overzicht hoe jouw app nog toegankelijker gemaakt kan worden. Doordat we niet alleen fouten constateren, maar ook oplossingen bieden, kunnen ontwikkelaars effectief aan de slag met het verbeteren van de toegankelijkheid.

Als aanvulling op gebruikersonderzoek raden wij ook aan om een audit of toegankelijkheidsonderzoek uit te laten voeren.

Vul onderstaand formulier in als je een gebruikersonderzoek wilt inplannen of een vraag hebt. Je kunt ook een e-mail sturen naar: info@abra.nl

    Dit formulier maakt gebruik van Google reCAPTCHA v3 onder het Google privacybeleid en de Google voorwaarden.