Nieuwe mede-eigenaar Mike Slinkman versterkt Abra

Toegankelijke website bouwen. Dát is de passie van ontwikkelaar Mike Slinkman (31). Als kersverse mede-eigenaar van Abra B.V. vult hij mede-oprichters Jan Jaap de Groot en Paul van Workum mooi aan. Maak kennis met Mike en krijg als eerste een inkijkje in zijn toekomstplannen.

Binnen Abra is hij een nieuw gezicht, maar voor Jan Jaap is Mike zeker geen onbekende. De twee leerden elkaar kennen tijdens hun studie informatica. Hun ondernemende geest hebben ze gemeen. Mike startte zijn eerste bedrijf in 2016, nog voor hij afgestudeerd was. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie wist hij grote bedrijven aan zich te binden. Onderweg ontwikkelde hij zich als ondernemer en deed hij de nodige vakkennis op.

Na bijna zes jaar koos hij ervoor om voor zichzelf te beginnen. Jan Jaap wist dan ook meteen wie hij moest bellen toen hij hulp nodig had bij het onderhouden en optimaliseren van een website. “Die samenwerking beviel zo goed, dat we er een vervolg aan hebben gegeven. Jan Jaap en ik hebben allebei veel kennis van software, maar onze expertise zit op andere gebieden. Hij is expert op het gebied van apps, ik op het gebied van websites. Door samen te werken, kunnen we klanten nog beter helpen.” 

Mike Slinkman standing in front of a light backgroundGebruikers staan voorop

Een van de eerste grote projecten van Mike was dan ook het ontwikkelen van de nieuwe website van Abra, uiteraard volledig toegankelijk. “Dit is altijd al een passie van mij geweest. Ik vind het belangrijk om software te maken die iets toevoegt of verbetert in het leven van de gebruiker”, vertelt Mike. Hij stipt het belang van die toegankelijkheid nog maar eens aan. “Als wij de informatie op een zo makkelijk mogelijke manier presenteren, maak je de grootste kans dat gebruikers de informatie begrijpen.” Door zijn producten steeds te testen bij de eindgebruiker, zorgt hij dat zijn ontwikkelingen daadwerkelijk het gewenste effect hebben. 

De toekomst van Mike binnen Abra

Wat is de volgende release die eraan komt? Mike kijkt erg uit naar de livegang van het Abra Dashboard. Hier heeft hij de afgelopen tijd intensief aan meegewerkt en over meegedacht. Dankzij dit dashboard kun je de toegankelijkheid van je apps monitoren. “In het dashboard zie je direct alle toegankelijkheidsproblemen van jouw apps. En vanuit daar kun je doorklikken naar de oplossing in de Abra Academy.”

Paul en Jan Jaap zijn ontzettend blij met Mike als nieuwe mede-eigenaar en hebben zin om Abra gezamenlijk naar een hoger niveau te tillen.